• Srpski
  • English

Korisničko ime (ID broj):

Lozinka:

DOBRO DOŠLI U NOVO SOGE HOME-BANK OKRUŽENJE

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo novu SoGe Home Bank aplikaciju izrađenu korišćenjem najnovijih tehnologija. Aplikacija koristi najsavremenije sisteme sigurnosti koji Vam garantuju bezbednost u izvršavanju transakcija i pregledu Vaših finansijskih podataka.

Ukoliko ste u prethodnom periodu koristili staru SOGE Home-bank aplikaciju, podaci za inicijalni pristup u novoj aplikaciji su identični kao podaci za pristup koje ste koristili u staroj aplikaciji.

Preporučujemo da pre prvog korišćenja pregledate uputstvo za korišćenje aplikacije koje se nalazi ovde.

Sve transakcije obavljene preko SOGE home-bank su besplatne.

U slučaju bilo kakvih problema možete kontaktirati korisničku podršku putem telefonskog broja 0800 333 338, ili putem e-mail adrese sghb.podrska@socgen.com

Poštovani,
Naš sistem je primetio da koristite program za pregled Interneta koji nije na listi standardno podržanih. Razvojni tim je fokusiran na izradi najboljeg korisničkog iskustva u korišćenju eBanking rešenja i zbog toga su nam mogućnosti Vašeg Internet čitača veoma bitne. Iz tog razloga Vam preporučujemo da preuzmete poslednju verziju nekog od ovih popularnih programa: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer ili Opera.

Ukoliko ipak želite da nastavite rad u vašem trenutnom programu za pregled Interneta, postoji mogućnost da neki delovi aplikacije neće raditi na predviđeni način.