• Srpski
  • English

Korisničko ime (ID broj):

Lozinka:

DOBRO DOŠLI U SOGE HOME-BANK

Aplikacija SoGe Home Bank izrađena je korišćenjem najnovijih tehnologija i pruža mogućnost brzog i vrlo jednostavnog korišćenja. Aplikacija koristi najsavremenije sisteme sigurnosti koji Vam garantuju bezbednost u izvršavanju transakcija i pregledu Vaših finansijskih podataka.
Preporučujemo da pre prvog korišćenja pregledate uputstvo za korišćenje aplikacije koje se nalazi ovde, a nakon toga isprobajte funkcionalnosti na SOGE homebank demo verziji.

U slučaju bilo kakvih problema možete kontaktirati korisničku podršku putem telefonskog broja 0800 333 338, ili putem e-mail adrese sghb.podrska@socgen.com

Sve transakcije obavljene preko SOGE home-bank su besplatne.

OBAVEŠTENJA
Trusteer Rapport
29.09.2015.
Societe Generale banka je, u saradnji sa IBM kompanijom koja je vodeći provider u oblasti prevencije od online finansijskih pronevera i zaštite elektronskih podataka, svojim korisnicima omogućila besplatnu instalaciju aplikacije Trusteer Rapport u cilju ostvarivanja dodatne bezbednosti vaših podataka.
Uputstvo za instalaciju možete pogledati ovde.

Poštovani,
Naš sistem je primetio da koristite program za pregled Interneta koji nije na listi standardno podržanih. Razvojni tim je fokusiran na izradi najboljeg korisničkog iskustva u korišćenju eBanking rešenja i zbog toga su nam mogućnosti Vašeg Internet čitača veoma bitne. Iz tog razloga Vam preporučujemo da preuzmete poslednju verziju nekog od ovih popularnih programa: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer ili Opera.

Ukoliko ipak želite da nastavite rad u vašem trenutnom programu za pregled Interneta, postoji mogućnost da neki delovi aplikacije neće raditi na predviđeni način.