• Srpski
  • English

Korisničko ime (ID broj):

Lozinka:

DOBRO DOŠLI U SOGE HOME-BANK

Aplikacija SoGe Home Bank izrađena je korišćenjem najnovijih tehnologija i pruža mogućnost brzog i vrlo jednostavnog korišćenja. Aplikacija koristi najsavremenije sisteme sigurnosti koji Vam garantuju bezbednost u izvršavanju transakcija i pregledu Vaših finansijskih podataka.

Preporučujemo da pre prvog korišćenja pregledate uputstvo za korišćenje aplikacije koje se nalazi ovde, a nakon toga isprobajte funkcionalnosti na SOGE homebank demo verziji.

Sve transakcije obavljene preko SOGE home-bank su besplatne.

U slučaju bilo kakvih problema možete kontaktirati korisničku podršku putem telefonskog broja 0800 333 338, ili putem e-mail adrese sghb.podrska@socgen.com

Poštovani,
Naš sistem je primetio da koristite program za pregled Interneta koji nije na listi standardno podržanih. Razvojni tim je fokusiran na izradi najboljeg korisničkog iskustva u korišćenju eBanking rešenja i zbog toga su nam mogućnosti Vašeg Internet čitača veoma bitne. Iz tog razloga Vam preporučujemo da preuzmete poslednju verziju nekog od ovih popularnih programa: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer ili Opera.

Ukoliko ipak želite da nastavite rad u vašem trenutnom programu za pregled Interneta, postoji mogućnost da neki delovi aplikacije neće raditi na predviđeni način.